Stichting Senioren Collectief Culemborg
                 voor en door de Culemborgse Senioren

Uitnodiging voor "Het Culemborgs Sportgala".

Senioren Collectief Culemborg brengt dit jaar een ode aan de Culemborgse sporters die een kampioenschap hebben behaald in hun tak van sport of de top in een teamsport hebben bereikt.

Alle Culemborgse Nederlandse of internationale kampioenen vanaf 1900 tot heden zullen deze middag de revue passeren. Alle sporten komen aan de orde van dammen tot voetbal, van worstelen tot dansen. Het wordt een interessante en gezellige middag. Een middag waar bekenden elkaar kunnen ontmoeten en "oude koeien uit de sloot" kunnen worden gehaald. Een middag speciaal voor de 65 plusser, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Het evenement wordt afgesloten met een stampottenbuffet.

 Programma

 

Heeft u zin in een gezellige en interessante middag meldt u zich dan zo snel mogelijk aan, want Vol = Vol.

Wilt u komen, maar bent u beperkt in uw mobiliteit en kunt u zelf geen vervoer regelen, bel dan tijdig met Klaartje tel. 518399 met vermelding dat u naar deze middag wilt of laat het weten op tel. 515013. 

 

 

Aanmelden 

 U kunt hier het aanmeldingsformuier op de website openen, eventueel kunt u zich ook telefonisch (Hennie Smidt tel. 515013) of per post (Lindeboom 13, 4101WE Culemborg).  Vermeld daarbij s.v.p. uw naam, aantal bezoekers, aantal deelnemers aan de stampottenmaaltijd en uw telefoonnummer.    

 

 

 

 

Het Culemborgs Sportgala wordt mede mogelijk gemaakt door: