Senioren Collectief Culemborg
                 voor en door de Culemborgse Senioren

Senioren Event 2023

Hoewel wat laat, willen wij toch nog even terugkomen op het 6e Senioren Event van 10 maart  dat in het DS-eventcentrum werd gehouden. De middag stond in het teken van de vijftiger jaren met een knipoog naar Elvis Presley. We kunnen melden dat er 380 gasten een knipoog van deze King of Rock & Roll hebben gekregen. De fantastische videoshow begon met het Culemborgs verleden en bracht de sfeer er gelijk in   met een nieuwe editie van het Kuilenburgs volkslied. De sfeer was gezet. Er werd met volle borst door de aanwezige Culemborgers meegezongen. Voor degenen, die hem nog een keer willen zien of horen, kijk dan op onze website onder de tab evenementen.  Al met al het was een heerlijke middag, vol herinneringen, nostalgie, ontmoetingen en gezelligheid. Het bestuur en met name de producent Max Smidt werd na afloop met vele complimenten overladen. Er werd zelfs gesuggereerd om met de show het land in te gaan.
De volgende dag verraste Els van den Hooff met een bedankje, waarvan bijgaand de tekst in het oud Culemborgs dialect.  De aanwezigheid van Culemborg.TV zal niemand zijn ontgaan. Op YouTube kan bij Culemborg.TV/ Senioren event 2024 de compilatie van het Event bekeken worden. Ook op onze website is deze opname te zien. We raden iedereen aan dit te bekijken, vooral is in deze opname het spelen van Jailhouse Rock door The Wanderers met de originele versie van Elvis Presley op de achtergrond te zien. Ook de zangers Silvia Assies en Duncan Junker kunt u nog eens beluisteren. Al met al een middag om niet te vergeten en middag die om herhaling vraagt. Het bestuur wil iedereen, die er zijn bijdrage aan heeft gegeven van harte bedanken en vooral de producent en regisseur van deze middag Max Smidt.

Het bestuur


Reactie op het Event Els van den Hooff
Wa hewwe vrijdag genote bij ‘t ‘Senioren Event’ der wazzen schitterende ‘trugblik nûr de fefteger jaore medden knipoog nûr Elvis’…en wádden sfeertie, wádden gezellegheid onder mekaor. Zóveul herinneringe vloge of en aon van Pat Boone nûr Bleuberryhill-Fats Domino, Peter Koelewijn enz enz. De ‘Elviscoverband ’The Wanderers’ spulde alles van Elvis (sôms bèter) de gieteris/zanger was perfek, tewijl zangeres Sylvia Assies en zanger Duncan Junker ôk nog menige herinnering van ons zônge….en wij meezinge hé! En gedans dawwe hebbe, ofdawwe 20 waore. En da hawwe allemaol te danke aon veul vrijwillegers die alles bedoch hadde en ôp rollechies liete verlope. Dankiewel lieve allemaol die meewarrekte!! (2 ûtroeptèkens jao) Me vriendin en ik bleve ôk ète en genote van de satee en lekkere broodjies. Van de sneu hewwe niks gemarrek want die was al gesmolte toen we nûr huis ginge, alleen ôp de auto’s lag nog wa wittegs. ’t Schèlde wàneg of we deeje ’t lich ût want wij zijn bijnao altijd de leste die vannen feessie weggaon.


Het Culemborgs Volkslied: (klik hier) Gesponsord door 

  


Fotoimpressie van het event

 

 
Filmopnames van het event:Zie ook voor een impressie hiervan op Culemborg TV