Senioren Collectief Culemborg
                 voor en door de Culemborgse Senioren

Op 6 maart 2020 organiseerde het Senioren Collectief haar 4e Event "Terugblik naar de jaren '70"

Het evenement vond plaats in Sport en Event Center in Beusichem.

Het 4e Senioren Event is alweer achter de rug. Het was nog spannend of het wel door kon gaan. Het Coronavirus had ons land bereikt. Na informaties en adviezen van de diverse instanties heeft het bestuur, na rijp beraad, besloten het door te laten gaan.  320 gasten hadden zich aangemeld en bijna 200 zouden blijven eten. We hebben geen afmeldingen gekregen van mensen die niet durfden te komen i.v.m. het virus. Ver voor aanvangstijd stroomden de gasten al binnen. Het was wel even wennen om elkaar geen hand te geven, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werden ter plekke movements bedacht om elkaar te begroeten. De gasten hadden er duidelijk zin in.

De sporthal in Beusichem was gezellig sfeervol ingericht. Het programma zat goed in elkaar. De videobeelden uit de zeventiger jaren werden enthousiast gepresenteerd door Ellen Verhagen en Mari Woerdenbach. De zangers Sann Wieman en Mark van Veen brachten de bekende tophits uit de jaren 70 o.a.  Mississippi, Buona Sera, Una Paloma Blanca, Het kleine Café aan de Haven en The Rivers of Babylon. The Beatles Tribute Band “One After 909”  bracht vele hits van het legendarisch viertal. Velen konden op deze fantastisch gespeelde evergreens niet blijven zitten, waardoor menigeen nog weer eens een dansje waagden. Het programma werd afgesloten met het bekende “Till we meet again”. Aansluitend was er het buffet en daarna speelde ”One After 909” nog even door en kon er worden gedanst

Na afloop kregen we veel lovende woorden en bemerkingen. Tips en suggesties die we kunnen gebruiken voor het volgende evenement. Wij danken iedereen, de gasten en zij die hebben meegewerkt om van dit evenement weer een succes te maken. Met name wil ik hier noemen de beheerders en medewerkers van het Sport & Event Center. Het was de eerste keer dat ze een dergelijk groot evenement in hun Hal hadden. Zij hebben er heel veel energie in gestopt en hadden het goed voor elkaar. Het stamppottenbuffet was heerlijk en de bediening aan de tafels was uitstekend. Natuurlijk moeten wij onze producent Max Smidt niet vergeten, die er heel veel uurtjes in heeft gestoken om weer een fantastische show neer te zetten. Bij het naar huis gaan zei menigeen tegen ons: “Ik heb een heerlijke middag gehad” en daar ging het ons om.

Hennie Smidt, voorzitter


 


 Klik hier voor de videopnames


 Het Event werd mede mogelijk gemaakt door: