Senioren Collectief Culemborg
                 voor en door de Culemborgse Senioren

Senioren Event - een groot succes!

Op 25 januari 2019 organiseerde Senioren Collectief Culemborg alweer voor de 3e keer een evenement voor senioren in Culemborg. Dit jaar was het thema: “Herbeleving van de zestiger jaren”.

In het volledig vol bezette Event Center genoten de 65 plussers van videobeelden en YouTube filmpjes uit deze vervlogen jaren. Het geheel werd vol enthousiasme aan elkaar gepraat door de geboren Culemborgers Mari Woerdenbach en Jurriën van der Veer.

De Culemborgse zangers Alex West, Mark van Veen en Sylvia Assies zongen van elk kalenderjaar de nummer één hits. Rock en Roll dansers ondersteunden de muziekmomenten en brachten het publiek weer terug naar de tijd van de petticoat.

Vanwege het feit dat in 1967 de Zuid Molukse gemeenschap in Culemborg kwam wonen droeg de Molukse zang- en dansgroep Bunga Maluku uit Culemborg bij met het dansen van de traditionele dans de ‘Tobelo’. Het werd een middag met een jeugdbeleving in optima forma. Een evenement dat voor menig 65 plusser herinneringen naar boven haalde en waarbij songs van weleer met volle borst werden meegezongen. Hulde aan de organisatie en complimenten aan de producer waren zeer op hun plaats. Als laatste lied werd ‘Till we meet again' gezonden.  

Foto-impressie van de Event middag 

 

 

Video-impressie van de Event middag >>>
  Het Event werd mede mogelijk gemaakt door:

 

 

":