Senioren Collectief Culemborg
                 voor en door de Culemborgse Senioren

 

Videopresentatie Culemborgse kampioenen op zaterdag 21 april in Theater aan de Slag

 

Senioren Collectief nodigt u hierbij van harte uit. Vrijwilligers van Senioren Collectief worden nog steeds aangesproken over het succes van het ‘Sportgala’  gehouden in november vorig jaar.Velen hebben aangegeven dat zij het jammer vonden er niet bij te hebben kunnen zijn.

 

Ook hebben wij begrepen dat niet alleen de 65 plussers geïnteresseerd zijn in een overzicht van de Culemborgse kampioenen, maar ook jongeren en zij die de 65 jaar nog niet hebben bereikt. Culemborgse nationale en internationale kampioenen en succesvolle teamsporters worden voor het voetlicht gehaald.

Niet alleen de kampioenen komen aan bod, maar ook de verenigingen die deze kampioenen hebben opgeleid en voortgebracht. In overleg met de commissie ‘Sport van Culemborg 700’ is besloten een compilatie te maken van de video presentatie die op het ‘Sportgala’ is getoond en deze te herhalen tijdens het ‘Culemborgs 700 sportevenement’ in de binnenstad.

Theater aan de Slag  bevindt zich in de Herenstraat 20. Er is plaats voor 50 gasten per sessie.

Wilt u zich verzekeren van een plaats reserveer dan via onderstaand formulier of bel 0345-515013 waarbij u keuze kunt maken uit één van de  4 sessies op de volgende tijden: 

  • van 11:00 tot 12:00 uur
  • van 12:30 tot 13:30 uur
  • van 14:00 tot 15:00 uur
  • van 15:30 tot 16:30 uur